2 vrienden laten het afweten, 1 nieuwe vriend verrast me

Misschien heb je het al gehoord… nee? Onder welke steen leef jij dan?

HP heeft de slate vaarwel gezegd. Voor de mensen die niet weten wat de HP Slate is… Microsoft heeft nog in de persoon van Steve Ballmer de HP Slate met Windows 7 op de CES gepresenteerd. Da’s vriend 1 🙂

Vriend 2 is Microsoft… Ik was, sorry ik moet schrijven ‘ben’, gecharmeerd van de presentatie van de Microsoft Courier, eindelijk van mijn papieren dagboek af… Maar Microsoft geeft aan dat de Courier niet in produktie komt. Da’s teleurstelling 2…

Tsja… het heeft toch nog lang geduurd denken veel mensen die mij kennen. Het eerste produkt van Apple dat mijn steun heeft is dan toch de Apple iPad. Ik ben nooit tegen Apple geweest. Ik vind alleen dat de gebruikers iets te eenvoudig de marketing slikken wat trouwens altijd goed in elkaar steekt. Ik denk toch dat de iPad een trend zet qua eReaders. Het voortijdig afdampen van HP en Microsoft moet ik Apple dan toch een pluim geven. Hun produkt bestaat en werkt.De Telegraaf en Autoweek hebben beiden al een iPad App gepresenteerd. Chapeau!