6 vervelende dingen op mijn nieuwe Samsung Galaxy S5

Van de Samsung Galaxy SIII naar de Samsung Galaxy S5…

Mijn irritatie punten…. wat ik mis van mijn SIII:

 1. Geen FM Radio
  • Ik mis de mogelijkheid om radio te kunnen luisteren.
 2. Geen agenda widget
  • Bij de SIII update naar 4.3 verdween al een aantal agenda widgets, nu is het echt ongelofelijk, alleen de mini-vandaag is er nog, taken en agenda widgets zijn totaal verdwenen.
 3. Randje irriteert soms
  • Bij het vasthouden is het randje een niet fijn gevoel
 4. Opladen werkt niet handig met klepje, draadloos opladen via nieuwe S View Cover niet beschikbaar
  • ik ben een beetje bang dat het weer zo gaat verlopen als bij de SIII, werd ook draadloos opladen beloofd, alleen is de optie nooit uitgekomen. De telefoon is nu al weken uit, geen S View Cover met draadloos opladen kunnen vinden.
 5. Vingerafdruklezer niet te gebruiken i.c.m. VPN
  • dit vind ik echt ongelofelijk…. de vingerafdruklezer werkt best goed. Ik was er blij mee. Wil ik een VPN verbinding toevoegen moet ik naar PIN of wachtwoord beveiligingsmethode overschakelen i.v.m. de beveiligingseisen, dus m.a.w. vingerafdrukken zijn onveilig. Vreemd.
 6. Microfoon is erg wind gevoelig, mensen klagen echt dat ze me niet verstaan als ik buiten loop.