Bose snapt wat klantvriendelijkheid is

Ik hecht waarde aan geluidskwaliteit. 2 jaar geleden kocht ik de Bose InEar headphones. 99 euro voor een koptelefoon vond ik veel geld maar ik wist van de andere Bose producten dat het niet te vergelijken is met de koptelefoons van 20-30 euros. De bijgeleverde koptelefoons van de iPhone4 voldeden niet aan mijn eis die ik stel aan de bass tonen. De gratis bijgeleverde hoofdtelefoon klinken naar mijn mening nogal schel.

De Bose InEar hoofdtelefoon deden echt wat ik wilde. Het geluid is echt fenomenaal als je ziet wat voor een geluid uit deze kleine koptelefoon kan komen. Ik had geen zin om met zo’n groot ding rond te lopen.

Vorige week deed het noodlot toeslaan. Opeens deed mijn linkerkant het niet meer, geen geluid meer… Jammer dacht ik. Ik wist dat ik ze langer dan 1 jaar had. Bleek dat Bose 2 jaar garantie op zijn hoofdtelefoons geeft! Via hun site gemeld dat mijn InEar Boses het opeens begeven had en dat ik indien mogelijk in aanmerking wil komen voor de garantie. Ik kreeg al snel een email terug met daarin de instructie’s hoe het op te sturen. Ik heb de instructie’s opgevolgd en ingestuurd.

Vrijdag kwam het pakket binnen van Bose…. met…. niet mijn gerepareerde InEar Bose… Tot mijn verrassing een compleet nieuwe Bose IE2 hoofdtelefoon. De opvolger zeg maar… Ik dacht wow… Da’s fijn. Eens even kijken wat de opvolger dan beter is dan diegene die ik had. Ik kwam snel tot de conclusie dat Bose echt wel naar zijn klanten luistert. Regelmatig krijg je informatie, brochures en vragen over Bose. Zij doen er dus echt iets mee.

De voordelen van de Bose IE2 hoofdtelefoon t.o.v. het vorige model:

 

  1. Bose heeft een extra aanhangsel toegevoegd aan hun ontwerp om er zo voor te zorgen dat ze beter blijven zitten
  2. Bij de vorige versie vielen de oordopjes nog wel eens van de hoofdtelefoon af, door de extra inkeping te maken blijft dit ook veel beter zitten
Het geheel ziet er ook steviger en strakker uit:
Ik ben fan van Bose Acoustimass 15 home cinema luidsprekers en de…

Bose MIE2 headphone meer info