Einde internetvrijheid in zicht?

Vandaag besloot de rechter om The Pirate Bay af te sluiten voor Nederlandse internetters. Ik vind dit een vreemde beslissing. Er zijn andere sites die veel erger zijn dan TPB die niet worden afgesloten. Ook is het na├»ef en dom om te denken dat nu de piraterij zal verdwijnen. Deze mensen weten altijd wel een weg te vinden… Ja druk het nog maar meer de illegaliteit en in een achterhoekje weg… vreemd beleid.

Google en Youtube.com verwijzen meer naar illegale content en hebben meer gebruikers die hier gebruik van maken dan TPB… wat is het technisch verschil tussen Google en TPB ? Vreemd dat mannen die nog geen SMS bericht kunnen versturen hierover beslissen… jammer voor internetgebruiker in Nederland.

Internet 2.0 is voor ons straks alleen nog maar postbus51.nl en wat Nederlandse krantensites die niet in Nederlandse handen zijn… je zou er maar teksten op kunnen komen die tot illegale dingen aanzet… kom op!

(Trouwens laatst liet een onderzoek Nederland nog niet zo hoog qua illegaliteit zijn. Volgens mij beseffen bedrijven heus wel dat men software moet aanschaffen)