Humor hebben ze bij Google wel

Ik doe het niet vaak, maar wilde toch nog even terugkomen op het vorig bericht, over privacy en Google m.b.t. Google Chrome.

Zo laat Google regelmatig zien dat de gebruikers dom zijn. Een leuke arrogante houding die Microsoft soms ook bezigt, alleen accepteren de mensen het van Google en niet van Microsoft. Nu laten ze eens zien dat een beetje dollen met experts ook lachen is.

Zo nu dan het bewijs dat men bij Google in een deuk ligt als de expert analisten zich buigen over de privacy. Wat blijkt nu? Ze hebben de experts naar huis gestuurd met een oplossing die nu achteraf humor blijkt te bevatten.

In plaats van 18 maanden gaan ze 9 maanden de gegevens bewaren. Hiep hiep hoera riepen diverse mensen.

CNET heeft onderzoek gedaan en is tot de conclusie gekomen dat via vergelijking van cookies de gegevens tot enkele jaren traceerbaar zijn. Is dat niet grappig? Ze (die nep-experts) hebben gewoon het overzicht van het complete plaatje niet.

Zoals eerder al aangegeven. Bij Google zitten slimme jongens en meisjes. Het is een commercieel bedrijf. Googlen is NIET gratis. Nou én? Het werkt toch goed. Zij weten waar ze mee bezig zijn.