iPhone app om BMI te berekenen gemaakt

UPDATE:

Binnenkort niet meer beschikbaar in app store. Was een proof of concept project om een app voor een klant binnen 2 weken in de Apple App store goedgekeurd te krijgen. Hier is de originele .IPA in ZIP file : BMICalculator

Vrijdag 2 december had ik een idee om een app voor de iPhone te maken naar aanleiding van een vraag van een klant. Ik wilde voor mezelf weten hoe snel ik een app kon ontwikkelen. Hoelang het zou duren van idee tot het uiteindelijk in de Apple iTunes App Store verkrijgbaar te hebben. Het antwoord heb ik inmiddels : 9 dagen duurde dit bij mij. Vandaag 13 december heeft Apple het programma goedgekeurd.

Ik heb het programma in de talen Engels, Spaans, Duits en Nederlands gemaakt. Het is een gratis app. De inkomsten zullen door advertentie’s gegenereerd worden.

Meer informatie over de app : BMI Fast Calc

Meteen de app via iTunes Store downloaden : BMI Fast Calc download

Veel plezier ermee!